Kontakt

KontaktDu er velkommen til at ringe til mig, bare for at få en fornemmelse af hvem jeg er. Når du er klar, kan vi lave en aftale om at mødes.


Da min telefon er på lydløs, vil jeg foreslå, at du lægger en besked eller skriver en SMS eller mail om, hvornår jeg kan ringe tilbage til dig.


Tlf: 93 88 83 66


Jeg modtager gerne en mail fra dig, med forespørgsel på tidsbestilling. Af hensyn til persondatasikkerhed bør du ikke sende personfølsomme oplysninger i en e-mail.


kontakt@louiselyrstrand.dk


Jeg har klinik to steder: Istedgade 65, 1. 1650 Kbh. V. & Rådhustorvet 4. 1.sal. Sundhedspsykologisk klinik. 3520 Farum.Første samtale


Her vil jeg spørge til din problematik, dine tidligere oplevelser med terapi og dine forventninger til et forløb. Vi afklarer eventuelle praktiske spørgsmål. Første samtale er til normalpris.


Ved første samtale kan du få en fornemmelse af "kemien", som er vigtig for vores samarbejde. Når du møder en ny psykolog skal du  Det tager tid at arbejde med sig selv, men det er allerede en god start, hvis du kan mærke, at psykologen er oprigtigt interesseret i dig og den unikke person du er.Hvor og hvornår?


Der er forskellige muligheder for at tale sammen, du kan læse mere om dem nedenfor og du er meget velkommen til at kontakte mig for at høre nærmere. Det er muligt at få tider i weekenden.
Klinik


Klinikken ligger centralt i København, et stenkast fra Købehavns Hovedbanegård. Jeg har et hyggeligt lokale, og der er mulighed for at tage en kop kaffe eller te i venteværelset.


Hjemmebesøg


Hvis du af den ene eller anden grund har svært ved at komme i klinikken, kan jeg komme hjem til dig. Kontakt mig for en individuel aftale. Der påregnes betaling for transport (200 kr. pr. 2-3 km fra klinikken. Ved længere afstand aftales en individuel pris).


Samtaler i naturen


For nogle mennesker er det ubehageligt, at sidde stille og tale face to face. Her kan det være en mulighed, at vi går og taler. For at der samtidig kan være ro omkring samtalerne, vil de foregå i naturen. Det vil være i området omkring Farum sø, Ryet skov og Furesø.

Læs mere om samtaler i naturen her.