Kontakt

KontaktDu er velkommen til at ringe til mig, bare for at få en fornemmelse af hvem jeg er. Når du er klar, kan vi lave en aftale om at mødes.


Da min telefon er på lydløs, vil jeg foreslå, at du lægger en besked eller skriver en SMS eller mail om, hvornår jeg kan ringe tilbage til dig.


Tlf: 93 88 83 66

Mail: kontakt@louiselyrstrand.dk


Jeg har klinik i Istedgade 65, 1. 1650 Kbh. V. Og om torsdagen i Farum Rådhustorvet 4. Stuen co. familieterapeut Rasmus Schnoor.

Klinikkerne ligger et stenkast fra hhv. Købehavns Hovedbanegård og Farum station.Første samtale


Her vil jeg spørge til din problematik, dine tidligere oplevelser med terapi og dine forventninger til et forløb. Jeg vil her vurdere, om der er gode muligheder for, at vi sammen kan arbejde os hen imod det, du ønsker at få ud af terapien.


Vi afklarer eventuelle praktiske spørgsmål. 


Ved første samtale kan du få en fornemmelse af "kemien", som er vigtig for vores samarbejde. Du er velkommen til at spørge om alt hvad der er vigtigt for dig, for at få indtryk af, om du har lyst til at fortsætte i terapi hos mig.Klinik


Der er mulighed for at tage en kop kaffe eller te i venteværelset i Kbh. Hvis du har det svært med at sidde i venteværelset, så finder vi en løsning på det.Samtaler i naturen


For nogle mennesker er det ubehageligt, at sidde stille og tale face to face. Her kan det være en mulighed, at vi går og taler. Eller vi kan sidde på mine medbragte feltstole et fredfyldt sted. For at der samtidig kan være ro omkring samtalerne, vil de foregå i naturen. Det vil være i området omkring Farum sø, Ryet skov og Furesø.

Læs mere om samtaler i naturen her.