Tilskud


Muligheder for tilskud
Sygeforsikring Danmark


Hvis du er medlem af sygeforsikringen Danmark giver den tilskud til terapi. Tilskuddet udgør ca. kr. 300, – pr. individuel session.


Anden privat forsikring


Du kan i nogle tlfælde bruge din private forsikring hos mig, da jeg er autorisert psykolog. Kontakt mig, så vi kan få styr på de konkrete muligheder hos din forsikring.


Undersøg om din indbo/familieforsikring giver mulighed for krisehjælp eller anden form for psykologbistand. Nogle forsikringsselskaber betaler også for psykologhjælp til krise i parforholdet/skilsmisseproblematik. Kontakt dit forsikringsselskab for nærmere information.Arbejdspladsens sundhedsforsikring


Mange arbejdspladser har tegnet en sundhedsforsikring, som giver mulighed for dækning af psykologhjælp til medarbejdere og deres familier. Du kan kontakte dit forsikringsselskabet direkte, og du behøver ikke at orientere din arbejdsgiver om, hvad du bruger din forsikring til.


Pensionsselskab


Du kan muligvis få tilskud via dit pensionsselskab.Fagforening


Hvis du er medlem af en fagforening, kan du undersøge om du kan få tilskud til psykologbehandling af stress, udbrændthed, belastningsreaktioner eller andre arbejdsrelaterede problemstillinger. Forhør dig om mulighederne hos din fagforening.


Kommune


I nogle tilfælde kan kommunen betale dit behandlingsforløb. Kontakt din kommune vedrørende dette.


Lægehenvisning


Jeg tager ikke imod henvisninger fra lægen, da det kræver at man har det, der kaldes et ydernummer.Du er velkommen til at kontakte mig hvis du har spørgsmål vedrørende tilskud.