Forum for naturfølelse GRATIS TILBUD

Forum for Naturfølelse GRATIS TILBUD


Forum for Naturfølelse er en tidslomme i hverdagen, som er dedikeret til at dyrke de følelser og sansninger, der opstår, når vi fordyber os i at være i naturen. Formålet er at skabe en ramme for dybdegående oplevelser i naturen, hvor stilhed og samvær med naturen står i centrum. 

Formålet er også at dette skal være muligt for alle, også dem der har en lille indkomst. Formål med Forum for Naturfølelse:


- At skabe tid og rum for stille oplevelser i naturen, hvor deltagere kan opleve dybe følelsesmæssige og sensoriske indtryk.


- Undersøge og mærke hvordan stilhed og naturfølelse kan påvirke mentalt og fysisk velvære.


- Inspirere til samvær uden så mange ord.Aktivitet


Vi sidder udendørs i det vejr, som dagen bringer.

Hver session indeholder med en kort introduktion og en let guidning, for at hjælpe deltagerne med at fordybe sig i naturens lyde, bevægelser, lys og liv og naturens indvirkning på vores krop, nervesystem og psyke hver især.Hvem kan deltage?


Alle, der vil prøve at fordybe sig i naturens væren eller trænger til en helende pause er velkomne: syge, raske, unge og gamle. Herlev Kommunes naturområder giver mulighed for at dyrke naturfølelsen på egen hånd efterfølgende.Vision


Naturfølelse handler ikke om viden om naturen eller klogskab, men om de sansninger og de følelser, der kan opstå, når vi er fordybet i naturen.


Når vi er i naturen, trænger naturen ind i os og påvirker vores nervesystem. Grænsen mellem vores individuelle krop og naturen er levende: Luften omkring dig er den samme som den ilt der bevæger sig rundt i dine blodårer. Bladenes farver og solens lys forandrer tilstanden i dine synsneuroner. Lyden fra frøen der kvækker laver bevægelser i fimrehårene i dine ører. Vandet fra skyerne bliver på et tidspunkt til vand du drikker og urin du udskiller.


Mennesker har altid været i naturen, og naturens væren, udtryk, magi og liv har altid været en del af den luft, vi har indåndet.Tid og Sted:


Naturgrunden på Gammelgårdsvej 60a, 2730 Herlev og mosen deromkring.

Torsdage kl.13.30-14.30. GRATIS


Hvis oplevelsen giver anledning til taknemmelighed, kan du købe et naturbevis eller støtte en grøn organisation.


Tilmelding påkrævet til: kontakt@louiselyrstrand.dk