Efter endt behandlingsforløb i psykiatrien kan man føle sig rask men stadig sårbar. Måske det går meget godt lige nu, men du har en fornemmelse af, at korthuset kan vælte, hvis du bliver for presset. For eksempel ved pres på jobbet eller i en eksamensperiode.
I dit behandlingforløb har du nok lært nogle gode metoder til at klare hverdagen. Måske har du brug for støtte til at holde fast i disse metoder.
Du kan også have en fornemmelse af, at der er personlige forhold, du ikke har fået arbejdet helt igennem.
Da jeg har arbejdet med personlighedsforstyrrelser og spiseforstyrrelser i psykiatrien, kender jeg de mest anerkendte behandlingsformer i forhold til disse lidelser. Jeg kan derfor sætte mig ind, i hvad du har været igennem og støtte dig i det, du gerne vil vedligeholde.
De behandlingsformer, jeg har erfaring med er:
- Mentaliseringsbaseret behandling, individuelt og i gruppe (MBT).
- Dialektisk adfærdsterapi, individuelt og i gruppe (DAT).
- Overvejelsesgruppe til anorektikere.
- Jeg kender til kostplaner og vejningsprincipper i forbindelse med spiseforstyrrelsesbehandling. Jeg anvender ikke disse metoder, men ved hvad du taler om, hvis det har været en del af din behandling.
Nogle mennesker kan have det svært, efter de har været i psykiatrien. Det kan være ubehageligt og måske chokerende at se sig selv som patient eller diagnosen kan sidde og gnave som et "jeg er forkert-stempel".
Psykolog Louise Lyrstrand Adresser: KBH: Nørrebrogade 8, 1.tv. 2200 Kbh N
Telefon: Kun efter aftale HERLEV: Gammelgårdsvej 60 B, 2730 Herlev
Mail: kontakt@louiselyrstrand.dk SKOV: Farum/ Værløse